BEDRIJFSPAGINA OPTIMALISATIE


Een bedrijfspagina op LinkedIn is een verlengstuk van je persoonlijke profiel én van je website. Bovendien zorgt een LinkedIn bedrijfspagina voor een betere vindbaarheid van jouw bedrijf op LinkedIn en in Google. Geïnteresseerden in jouw bedrijf kunnen het bedrijfsprofiel volgen en eventuele medewerkers van jouw bedrijf kunnen zich verbinden met de LinkedIn bedrijfspagina.

LinkedIn is het grootste professionele netwerk ter wereld en een perfecte tool voor B2B marketing en netwerken. Wil jij dat (potentiële) klanten jouw bedrijf ook op LinkedIn vinden? Wil jij je netwerk verder uitbouwen? Een LinkedIn bedrijfspagina helpt jou daarbij. Een LinkedIn bedrijfspagina vertegenwoordigt jouw bedrijf op LinkedIn. De bedrijfspagina is gekoppeld aan jouw persoonlijke LinkedIn profiel. LinkedIn gebruikers kunnen jouw bedrijf volgen op LinkedIn en zo jouw bedrijfsposts zien op hun tijdlijn.

Wij maken een bedrijfspagina met een goede samenvatting van jouw bedrijf met je expertise en USP’s, jouw logo, website en relevante coverafbeelding.  Als jij ondernemer bent en vindbaar en zichtbaar wilt zijn op LinkedIn, dan is een professionele LinkedIn bedrijfspagina onmisbaar! Meer weten? Neem contact met ons op.WIL JIJ Maximale exposure met jouw bedrijf?

WACHT DAN NIET LANGER EN BESTEL JOUW LINKEDIN bedrijfspagina!
eenmalig investering € 95 ex
Neem vrijblijvend contact op


 (kantooradres)
365 Business Support | Stationsplein 45 | A4.004 | 3013 AK | ROTTERDAM
085 – 800 00 77 | info@365business-support.nl | KvK : 60854545 | BTW NL002021371B84

365 Business Support is een zelfstandig bedrijf en is op geen enkele manier verbonden met LinkedIn™
De gebruikte logo’s zijn allemaal geregistreerde handelsnamen van LinkedIn™