LinkedIn
bedrijfspagina
optimalisatie

Jouw wordt bedrijf vind- en zichtbaar

LinkedIn bedrijfspagina

Een LinkedIn bedrijfspagina is de perfecte manier om jouw bedrijf een professionele online aanwezigheid te geven. Het is een verlengstuk van jouw persoonlijke profiel en website, en zorgt voor een betere vindbaarheid van jouw bedrijf op LinkedIn en in zoekmachines zoals Google. Het is een effectief middel om jouw bedrijf te promoten, nieuwe klanten te werven en je netwerk uit te breiden.

Met meer dan 700 miljoen gebruikers is LinkedIn het grootste professionele netwerk ter wereld, en biedt het eindeloze mogelijkheden voor B2B-marketing en netwerken. Met een LinkedIn bedrijfspagina kunnen geïnteresseerden jouw bedrijf volgen en blijven ze op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en activiteiten binnen jouw bedrijf. Het stelt jou in staat om je bedrijf te positioneren als een leider in jouw branche en vertrouwen op te bouwen bij jouw doelgroep.

Onze professionele LinkedIn bedrijfspagina service creëert een pagina met een pakkende samenvatting van jouw bedrijf, jouw unieke expertise en USP's, en een professioneel ontworpen pagina-layout. We zorgen voor een passend logo, website-link en relevante coverafbeelding die de juiste uitstraling voor jouw bedrijf weergeeft.

Met een LinkedIn bedrijfspagina ben je verzekerd van een optimale online presentatie en zichtbaarheid van jouw bedrijf op LinkedIn. Het biedt talloze mogelijkheden om te netwerken en in contact te komen met potentiële klanten en samenwerkingspartners. Aarzel niet en neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij jou kunnen helpen om meer resultaat te behalen met jouw bedrijf op LinkedIn.

Resultaat na optimalisatie

  • Toon informatie over jouw bedrijf
  • Toon uitgebreide informatie over jouw diensten/producten
  • Presenteer jezelf als expert door bedrijfsupdates te delen
  • Presenteer jezelf als expert door blogs te delen
  • Toon nieuwe producten en diensten in showcases
  • Plaats kosteloos vacatures op jouw pagina

Investering € 195 ex Btw

Word zichtbaar op LinkedIn!
Meer informatie

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.