JURIDISCH ADVIES

Juridisch advies met
focus op resultaat

Wanneer het gaat om het opstellen van contracten, het oplossen van zakelijke geschillen, of het aanvragen van vergunningen, zul je als ZZP- of MKB-ondernemer regelmatig behoefte hebben aan juridisch advies. Onze bevlogen juristen staan wij paraat om u op alle rechtelijke gebieden bij te staan en je te helpen om onvoorziene juridische kwesties snel en afdoende af te handelen.

Juridisch advies van 365 Business Support
Als ondernemer loop je altijd een bepaald ondernemersrisico en juridische conflicten vallen daar helaas ook onder. Daarom zetten wij onze specialistische kennis en ervaring graag in om je belangen te verdedigen. Wij zijn altijd volledig op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving voor zzp’ers en mkb-ondernemingen.

Vakkundige hulp bij zakelijke problemen
Wij stellen niet alleen samenwerkingscontracten of arbeidsovereenkomsten voor u op, maar ondersteunen je met onze professionele rechtsbijstand op de momenten dat je het nodig hebt. Ben je bijvoorbeeld in een conflict verwikkeld met een van je leveranciers of afnemers? In dat geval kun je op ons rekenen om deze ongewenste situatie snel en professioneel op te lossen en verdere escalatie te voorkomen.

365 Business Support voor betaalbaar advies
Behalve voor juridisch advies kun je bij ons tevens terecht voor zaken op organisatiekundig, marketingtechnisch en financieel vlak. Wil je direct in contact komen met een van onze specialisten, of ben je gewoon benieuwd wat wij voor jouw onderneming kunnen betekenen?

Neem dan snel contact met ons op voor
betaalbaar juridisch advies op maat.


©365 Business Support©