Werner Klingler
Bedrijfsnaam Quid Pro Quo
Adres Brouwerspark 32G | 2984 AR | Ridderkerk
Mobiel telefoonnummer 06 - 46 33 36 66
E-mailadres werner@quidproquo.nl
Vestigingsplaats Ridderkerk
Specialismen Bedrijfswaardering, Accountancy, Financiële analyses, Forecasting, Startup begeleiding, Strategie, Strategische planning

Werner Klingler

Business Control on Demand® zorgt voor een duidelijke set aan basis financiële rapportages, zodat data overgaat in (stuur)informatie. Gewoon vanuit het grootboek zo beschikbaar op het scherm in vooraf gedefinieerde rapporten, onafhankelijk van uw ERP systeem. Wij stoppen “de stekker erin” en presenteren de informatie meteen op het scherm. En periodiek maken wij meteen een maandrapportage, op basis van een analyse van de (periode) cijfers.

Vanuit de praktijk beschikken wij over meer dan 30 jaar ervaring in business control, informatie voorziening en business intelligence (BI). Vele branches en bedrijven hebben vergelijkbare vragen waar wij een passend antwoord op kunnen leveren. Onze praktische insteek is gebaseerd op het leveren van (stuur)informatie waar je direct mee aan het werk kunt.

Maar ook meer specialistische rapportages behoren natuurlijk tot de mogelijkheden. De basis is hierin het grootboek, van waaruit wij de verschillende dwarsdoorsnedes presenteren. Het grootboek als basis vraagt wel iets op het gebied van inrichting en/of consistentie. Moet dan alles anders om gebruik te kunnen maken van Business Control on Demand? Nee zeker niet! Maar het helpt wel als meteen bij het boeken een consistente werkwijze gehanteerd wordt.

Verder combineren wij graag gemak, nut en noodzaak met duurzaam en praktisch. Wij hebben een hekel aan in de file staan en kiezen dan liever voor een praktische (online) oplossing, dan dat wij tijd verdoen met stilstaan. Techniek kan ons immers zeer goed helpen, dus daar maken wij dan graag gebruik van.

Geïnteresseerd? Neem vrijblijvend contact met mij op via werner@bcod.nl
Business Control on Demand is een activiteit van Quid Pro Quo Consultancy.

Quid Pro Quo is een onafhankelijk, zelfstandig management advies bureau dat opdrachten uitvoert voor (met name) profit organisaties. Het opzetten, leiden, begeleiden en tot het gewenste resultaat brengen van opdrachten op het gebied van crisismanagement, projectmanagement en verandermanagement kenmerkt onze dienstverlening.

Onze kernactiviteit is het creëren en implementeren van oplossingen die rechtstreeks de resultaten van organisaties in positieve zin beïnvloeden. Hiermee streven wij naar een continue verbetering van de performance. Dit wordt gedaan door het leveren van een praktische dienstverlening die gericht is op efficiëntie- en effectiviteitslagen. Door de juiste mix van analyse, sturing, motivatie en confrontatie is Quid Pro Quo bij diverse opdrachtgevers in staat gebleken deze betere (bedrijfs)resultaten te behalen.

Geïnteresseerd? Neem vrijblijvend contact met mij op via werner@quidproquo.nl