Ronald Schouten
Bedrijfsnaam Ver(nieuwende)Leiders
Adres Rijsdijk 1 | 4303 AL | Zierikzee
Mobiel telefoonnummer 06 -23 23 57 84
E-mailadres r.schouten@schouteninfo.nl
Vestigingsplaats Zierikzee
Specialismen Leiderschapsontwikkeling, Strategische planning, Acquisitie, Sales, Management, Communicatie, Accountmanagement, Business Coaching

Ronald Schouten

Ben je op zoek naar support op het gebied van (zelf)leiderschapsontwikkeling, strategisch business development, sales & marketing specialiteiten: sales /acccount management, personal development, inspiratievolle presentaties? Bel of mail me dan.. Ik garandeer je een inspirerend en energiegevend vrijblijvend kennismaking gesprek.

Gedurende de afgelopen 40 jaar heb ik ruime ervaringen opgedaan in verschillende management en directiefuncties bij nationale en internationale organisaties.
Behalve ondernemend, veelzijdig en creatief ben ik ook al ruim 20 jaar ondernemer en heb ik al mijn ervaringen, kennis en kunde samengebracht in een aantal ingredienten en  succesrecepten voor (zelfstandig)ondernemers & managers/directeuren en inhoudelijke professionals, waarmee ik hen help hun ambities te realiseren.

Mijn ervaringen en succesrecepten liggen vaak  op het snijvlak van cultuur en structuur. Onze masterclasses zijn altijd inspirerend, energiegevend, praktijk- en oplossingsgericht. De coach sessies zijn verhelderend, spiegelend en vaak prikkelend, en altijd gericht op ontwikkeling en groei.

Jarenlang onderzoek heeft geresulteerd in het boek #Het Wonder van Waarom Business Edition wat ik samen met Stacey Seedorf heb geschreven. Waarom doen wij de dingen zoals wij die doen, of juist niet doen!
De inhoud van het boek vormt mede het FUNdament van de masterclasses, trainingen en presentaties die wij organiseren bij www.ver-leiders.nl

Met enthousiaste groet,

Ronald

Graag stel ik me aan je voor!

M: +31(0)623235784   –  www.ver-leiders.nl    - www.verleiders-accountancy.nl