Nihal Vogels
Bedrijfsnaam Taart by Nihal
Adres Burgemeester Brokxlaan 12 | 5041 SB | Tilburg
Mobiel telefoonnummer 013 - 20 36 980
E-mailadres info@taartbynihal.nl
Vestigingsplaats Tilburg
Specialismen Financiële analyses, Financiële planning, Compliance, Nalatenschapsplanning

Nihal Vogels

Persoonlijk
Ik ben Nihal Vogels: zelfstandig ondernemer (zie hieronder voor meer info), actief binnen de financiële sector met een voorkeur voor fintech en compliance (KYC/CDD) vraagstukken. Daarnaast ben ik ook bestuurlijk actief, waarbij de ervaringen terug te vinden zijn onder de nevenactiviteiten.

Mijn gezinssituatie wordt compleet gemaakt, door twee prachtige dochters en mijn echtgenoot Mark Vogels. Ik ben woonachtig in Berkel-Enschot (ligt onder de rook van Tilburg).

Mijn LinkedIn profiel is een korte samenvatting van mijn werkervaring en ik stuur op verzoek graag een uitgebreide CV naar je toe.

Zakelijk
Ik ben Nihal Vogels, een gecertificeerd financieel planner, gespecialiseerd in lange termijn financieel/fiscaal advies en nalatenschapsadvies. Ik zorg ervoor dat jij, particulier en ondernemer, financieel overzicht krijgt en zo snel mogelijk jouw financiële doelen bereikt!

Ik geef onafhankelijk advies en verkoop daarbij geen financiële producten. Ik kijk juist naar jouw eigen behoefte, financiële en fiscale mogelijkheden. Als er toch (bijv.) een verzekering nodig is, dan help ik je binnen mijn netwerk verder. Zo heb je één aanspreekpunt dat jouw persoonlijke situatie en wensen kent! Lees onder het kopje aanbevelingen, de ervaringen van verschillende klanten terug.

Weet jij niet welke financiële doelen je wil bereiken? Geen probleem, want niet iedereen heeft zijn financiën duidelijk vastgelegd. Neem een kijkje op de website en maak gebruik van een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Nieuwsgierig geworden? Wil jij weten wat ik voor jouw financiële situatie kan betekenen? Neem gerust contact met mij op of vraag de nieuwsbrief via de website aan!

Telefoon (013) 203 69 80
Email info@taartbynihal.nl
Website www.taartbynihal.nl