Mariëtte de Groot
Bedrijfsnaam Online Loopbaancoach
Adres Cole Porterstraat 27 | 2625 WP | Delft
Mobiel telefoonnummer 06 - 24 24 40 75
E-mailadres mjmeprivat@hotmail.com
Vestigingsplaats Delft
Specialismen HR-vraagstukken, Loopbaanbegeleiding, Re-integratie, Verzuim, WW-begeleiding

Mariëtte de Groot

Ervaren Re-integratie, HRM- en Loopbaanprofessional, gespecialiseerd in arbeidsmobiliteit & duurzame inzetbaarheid. Ik breng mensen in beweging richting de juiste baan!

LOOPBAANCOACHING - INFORMATIE VOOR OPDRACHTGEVERS:
Heb je een medewerker die niet meer op zijn plek zit? En weet je niet waaraan dat ligt? Is de medewerker uitgekeken op zijn functie of loopt hij juist op zijn tenen? Wellicht is er sprake van een aflopend contract en is de organisatie Eigen Risicodrager voor de WW? Een niet of minder gemotiveerde medewerker straalt dat ook uit naar het team. Door bijtijds het gesprek met de medewerker aan te gaan, voorkom je onnodige kosten door uitstroom in de WW of ziekteuitval én houd je de medewerker en het team gemotiveerd.

Mijn aanpak

Ik ga in gesprek met de medewerker, stel vragen, "prik door" met als doel: de medewerker pakt weer zelf de regie over zijn loopbaan! Ik doe dat in maatwerk en heb altijd vooraf telefonisch contact met de medewerker om vast te stellen of mijn dienstverlening aansluit bij zijn vraag en die van organisatie.

Mijn diensten

Op http://www.onlinecoachjet.nl kun je onder Mijn diensten meer lezen over mijn werkwijze. Deze is samengevat: laagdrempelig, snel en in tempo met wat de medewerker nodig heeft, maar vooral: praktisch en tegen een scherp tarief! CV-check, competenties in kaart brengen, samen achterhalen wat de medewerker kan en wil, ondersteunen bij het schrijven van sollicitatiebrieven en het voorbereiden van gesprekken enz.

Contact

Neem contact met mij op als je vragen hebt over mijn dienstverlening! Dit kan via het Contactformulier op mijn website http://www.onlinecoachjet.nl, en uiteraard ook rechtstreeks: 06-24244075.

HRM - INFORMATIE VOOR VAKGENOTEN:
Je kunt met mij sparren over in-, door- en uitstroomvraagstukken, inkoop van HR-diensten, het inrichten van een (online) loopbaancentrum, het traject rond het uitbesteden van WW-begeleiding bij eigen risiodragerschap, HR-vraagstukken rondom aanbestedingen, SROI, recruitment, casemanagement verzuim- en re-integratie (WVP/WIA) en aan het werk met wat "extra's"! (ADHD/Autisme).