Debby ‘s-Gravendijk
Bedrijfsnaam DS Legal
Adres Gravin Juliana van Stolberglaan 31 | 2263 AB Rijswijk (ZH)
Mobiel telefoonnummer 06 - 55 56 25 62
E-mailadres info@dslegal.nl
Vestigingsplaats 's-Gravenhage
Specialismen Onderhandeling, Vennootschapsrecht, Verandermanagement, Wetgeving start-ups, Zakenrecht, Arbeidsrecht, Consumentenrecht, Eigendomsrecht, Intellectueel eigendomsrecht, Juridisch advies

Debby ‘s-Gravendijk

Ik ben een bevlogen jurist en adviseur met affiniteit voor bedrijfsvoering en leidinggeven.

Mijn werkwijze kenmerkt zich door oplossingsgericht te werk te gaan en het denken in mogelijkheden. Ik ga op een proactieve en strategisch resultaatgerichte manier te werk, waarbij op democratische wijze besluiten worden genomen. Ik kan terugvallen op een goed netwerk en weet relaties te onderhouden. Verder vind ik persoonlijke ontwikkeling van groot belang, met het oog op organisatieontwikkeling en het meer talent- en opgavegericht werken.

Ik focus continue op verbetering (LEAN) en effectiever werkprocessen. Ik ben open, toegankelijk en denk mee, in plaats van denk voor. Gedreven, leren en ontwikkelen, motivator, humor, loyaal en verantwoordelijkheid zijn woorden die mij dan ook goed omschrijven.

Als adviseur bedrijfsvoering heb ik jarenlange ervaring opgedaan, binnen diverse organisaties met ieder een eigen dynamiek, op het gebied van medezeggenschap en reorganisaties (al dan niet met personele gevolgen), privacyvraagstukken, personele en arbeidsrechtelijke aangelegenheden en complexe P-zaken, het zijn van budgetverantwoordelijke, planning en control cyclus, opstellen van managementrapportages, huisvesting, ICT en hybride werken, adviseren over financiële aspecten over het budget in relatie tot personele aangelegenheden.

Als jurist heb ik een brede ervaring opgedaan binnen de diverse rechtsgebieden van de rechtbank Den Haag maar ook binnen het WODC op het gebied van contracten en de WOB verzoeken en als zelfstandig jurist. Vanwege het zijn van een allround jurist kan ik goed schakelen binnen de diverse rechtsgebieden; civiel- en bestuursrecht, arbeidsrecht, kantonzaken, insolventierecht en strafrecht. Het opstellen van contracten, overeenkomsten en processtukken dan wel het behandelen van juridische vraagstukken behoren tot mijn vakgebied.

Als leidinggevende vind ik sociale veiligheid van belang, waarbij de communicatie open is en feedback constructief kan worden gegeven en medewerkers zich ook durven uit te spreken. Mijn kracht is gelegen in het zijn van een people-manager.

Verder sta ik ondernemers bij in het starten- en groeien met hun bedrijf. Denk ik mee over keuzes die ondernemers maken voor hun bedrijf en kijk daarbij met name naar de juridische vraagstukken. Ook kun je bij mij terecht voor strategiesessies en het herstarten of stoppen met je bedrijf. Het opstellen van een bedrijfscontinuïteitsplan en bespreken van bedrijfsopvolging behoort tot de mogelijkheden.