• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Juridisch support

Juridisch support met focus op resultaat

Wanneer het gaat om het opstellen van contracten, het oplossen van zakelijke geschillen, of het aanvragen van vergunningen, zal je als zzp’er of mkb’er regelmatig behoefte hebben aan juridisch support. Als bevlogen juristen staan wij paraat om je op alle rechtelijke gebieden bij te staan en je te helpen om onvoorziene juridische kwesties snel en afdoende af te handelen.

Juridisch support van de specialisten van 365 Business Support

Als ondernemer loop je altijd een bepaald ondernemersrisico en juridische conflicten vallen daar helaas ook onder. Daarom zetten wij onze specialistische kennis en ervaring graag in om jouw belangen te verdedigen. Wij zijn altijd volledig op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving voor ondernemers. 

Vakkundig support bij zakelijke problemen

Wij stellen niet alleen samenwerkingscontracten of arbeidsovereenkomsten voor je op, maar ondersteunen je met onze professionele rechtsbijstand op de momenten dat je het nodig hebt. Ben je bijvoorbeeld in een conflict verwikkeld met een van jouw leveranciers of afnemers? In dat geval kan je op ons rekenen om deze ongewenste situatie snel en professioneel op te lossen en verdere escalatie te voorkomen.

De specialisten van 365 Business Support voor betaalbaar juridisch support

Behalve voor juridisch support kan je bij ons tevens terecht voor zaken op organisatiekundig, marketingtechnisch en financieel vlak. Wil je direct in contact komen met een van onze specialisten, of ben je gewoon benieuwd wat wij voor jouw onderneming kunnen betekenen? Neem dan snel contact met ons op voor betaalbaar juridisch support op maat.