PROFIEL OPTIMALISATIE

Een professioneel LinkedIn profiel draagt bij aan jouw succes als ondernemer. Een geoptimaliseerd LinkedIn profiel zorgt voor een betere vindbaarheid en zichtbaarheid, voor een groter zakelijk netwerk en voor een optimale profilering van jouw dienstverlening of bedrijf.
Kortom: met een LinkedIn profieloptimalisatie haal jij meer resultaat uit LinkedIn.

LinkedIn is het grootste zakelijke netwerk ter wereld. Als jij als ondernemer of bedrijf nog geen professioneel LinkedIn profiel hebt en je niet actief op LinkedIn bent, dan loop je heel veel contacten, potentiële klanten, profileringsmogelijkheden, interessante informatie, nieuws en samenwerkingspartners mis! Jouw bedrijf en jezelf zichtbaar en vindbaar maken op LinkedIn kan jou heel veel opleveren.

Aan de hand van een vragenlijst en jouw CV krijgen wij een goed beeld van jou en jouw kwaliteiten. Wij maken jouw LinkedIn profiel compleet met werkervaring, opleidingen, cursussen, vaardigheden en een aantrekkelijke samenvatting waarin wij jou en jouw bedrijf goed profileren. Bovendien gebruiken wij de juiste zoektermen, zodat je goed vindbaar bent op die keywords binnen LinkedIn en in de zoekresultaten. Wij plaatsen jouw profielfoto, achtergrondfoto en relevante links, websites, foto’s en logo’s.

Eenmalige investering € 95 ex Btw


eenmalige investering € 95 ex
Neem vrijblijvend met mij contact op

 (kantooradres)
365 Business Support | Stationsplein 45 | A4.004 | 3013 AK | ROTTERDAM
085 – 800 00 77 | KvK : 60854545 | BTW NL002021371B84

365 Business Support is een zelfstandig bedrijf en is op geen enkele manier verbonden met LinkedIn™
De gebruikte logo’s zijn allemaal geregistreerde handelsnamen van LinkedIn™