LinkedIn
profieloptimalisatie

Jouw profiel 40 x beter vind- en zichtbaar

LinkedIn profiel optimalisatie

Een professioneel LinkedIn profiel draagt bij aan jouw succes als ondernemer. Een geoptimaliseerd LinkedIn profiel zorgt voor een betere vindbaarheid en zichtbaarheid, voor een groter zakelijk netwerk en voor een optimale profilering van jouw dienstverlening of bedrijf. Kortom: met een LinkedIn profieloptimalisatie haal jij meer resultaat uit LinkedIn.

LinkedIn is het grootste zakelijke netwerk ter wereld. Als jij als ondernemer of bedrijf nog geen professioneel LinkedIn profiel hebt en je niet actief op LinkedIn bent, dan loop je heel veel contacten, potentiële klanten, profileringsmogelijkheden, interessante informatie, nieuws en samenwerkingspartners mis! Jouw bedrijf en jezelf zichtbaar en vindbaar maken op LinkedIn kan jou heel veel opleveren.

Aan de hand van een vragenlijst en jouw CV krijgen wij een goed beeld van jou en jouw kwaliteiten. Wij maken jouw LinkedIn profiel compleet met werkervaring, opleidingen, cursussen, vaardigheden en een aantrekkelijke samenvatting waarin wij jou en jouw bedrijf goed profileren. Bovendien gebruiken wij de juiste zoektermen, zodat je goed vindbaar bent op die keywords binnen LinkedIn en in de zoekresultaten. Wij plaatsen jouw profielfoto, achtergrondfoto en relevante links, websites, foto’s en logo’s.

Resultaat na optimalisatie

  • Je hebt een professionele zakelijke uitstraling
  • Je wordt beter 40 x beter vindbaar in LinkedIn en Google
  • Je wordt optimaal zichtbaar voor andere LinkedIn gebruikers
  • Je komt gemakkelijker in contact met jouw potentiële klant(en)
  • Je profiel wordt vaker bezocht (kosteloze exposure)

Investering € 195 ex Btw


Word zichtbaar op LinkedIn!
Meer informatie?

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.