LinkedIn
profieloptimalisatie

Jouw profiel 40 x beter vind- en zichtbaar

LinkedIn profiel optimalisatie

Een geoptimaliseerd LinkedIn-profiel is een onmisbare tool voor elke ondernemer die succesvol wil zijn in de zakenwereld. Het zorgt voor een betere vindbaarheid en zichtbaarheid, vergroot je zakelijke netwerk en biedt optimale profilering van jouw dienstverlening of bedrijf.

Door jouw LinkedIn-profiel te optimaliseren, krijg je meer exposure en vergroot je jouw kansen om nieuwe klanten en samenwerkingspartners aan te trekken. Bovendien blijf je op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen binnen jouw branche, wat essentieel is om een voorsprong te behouden in een competitieve markt.

Onze professionele LinkedIn-profieloptimalisatie service maakt gebruik van een uitgebreide vragenlijst en jouw CV om een goed beeld te krijgen van jouw unieke kwaliteiten en vaardigheden. We creëren een compleet profiel met gedetailleerde informatie over jouw werkervaring, opleidingen, cursussen en vaardigheden, en zorgen voor een aantrekkelijke samenvatting die jou en jouw bedrijf effectief profileert.

We gebruiken de juiste zoektermen en -woorden om jouw profiel beter vindbaar te maken in LinkedIn-zoekopdrachten en zoekresultaten. We plaatsen ook een professionele profielfoto, achtergrondfoto en relevante links, websites, foto's en logo's om jouw LinkedIn-profiel tot in de puntjes te verzorgen.

Met onze professionele LinkedIn-profieloptimalisatie service, ben je verzekerd van een effectieve en aantrekkelijke LinkedIn-presentatie die jouw bedrijf en diensten goed in de schijnwerpers zet. Je zult merken dat je meer zichtbaarheid, meer contacten en meer kansen op nieuwe zakelijke mogelijkheden krijgt. Waar wacht je nog op? Laat ons jouw LinkedIn-profiel optimaliseren en haal meer uit LinkedIn!

Resultaat na optimalisatie

  • Je hebt een professionele zakelijke uitstraling
  • Je wordt beter 40 x beter vindbaar in LinkedIn en Google
  • Je wordt optimaal zichtbaar voor andere LinkedIn gebruikers
  • Je komt gemakkelijker in contact met jouw potentiële klant(en)
  • Je profiel wordt vaker bezocht (kosteloze exposure)


Investering € 195 ex Btw


Word zichtbaar op LinkedIn!
Meer informatie?

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.