SLUIT JE AAN ALS
B2B-SPECIALIST

'Together we can do great things!'

Autoriteit | Exposure | Leads | Business | Synergie


365 Business Support stelt onafhankelijke (zelfstandige) B2B-Specialisten in staat om op de juiste manier zichtbaar te zijn, in contact te komen met hun doelgroep en optimaal te bouwen aan hun relaties met (omzet)-groei als doel.

Wij geloven erin dat je moet doen wat je leuk vindt en waar je goed in bent. Met onze services bespaar je tijd op gebied van acquisitie zodat je je kunt focussen op jouw expertise.

Met ons concept helpen wij B2B-Specialisten aan méér autoriteit, business, exposure, leads, partnerships, schaalvoordelen en synergie.

Als aangesloten B2B-Specialist behoud je volledig je eigen identiteit. Je bepaalt je eigen uurtarief, je hanteert je eigen  algemene voorwaarden en werkwijze(n).

Je hoeft dus geen enkele wijziging aan te
brengen in je huidige bedrijfsvoering!€ 995 excl. 21% Btw
(eenjarige overeenkomst)

Hét Businesspakket voor B2B-specialisten

Kom in contact met jouw doelgroep en genereer meer leads en business!

(1) WebsiteVermelding

Als aangesloten B2B-Specialist krijg je een uitgebreide vermelding op de website van 365 Business Support. In het overzicht vind je jouw foto inclusief vermelding van voor- en achternaam, e-mailadres, telefoonnummer, uitgebreide informatie over jouw bedrijf, koppeling naar jouw LinkedIn profiel, WhatsApp en website. Daarnaast nemen wij jou en je je bedrijf op in de zoekfilters. Geïnteresseerden kunnen zoeken op locatie en specialisme.

(2) Regiobescherming (15 km)

Als B2B-Specialist krijg je een afgeschermde regio. Per specialisme kan er maar één ondernemer deelnemen zodat je niet met elkaar concurreert maar elkaar juist versterkt. Het postcodegebied wordt toegevoegd aan de overeenkomst. 
(3) profieloptimalisatie

Een professioneel LinkedIn profiel draagt bij aan jouw succes als ondernemer. Een geoptimaliseerd LinkedIn profiel zorgt voor een betere vindbaarheid en zichtbaarheid, voor een groter zakelijk netwerk en voor een optimale profilering van jouw dienstverlening of bedrijf. Wij optimaliseren en controleren jouw LinkedIn profiel op 40 punten. Wij maken jouw LinkedIn profiel compleet met werkervaring, opleidingen, cursussen, vaardig-heden en een aantrekkelijke samenvatting waarin wij jou en jouw bedrijf goed profileren. Na de optimalisatie ben je 40 x beter vind- en zichtbaar.

(5) linkedin training (3 uur)

- Kwalitatief vergroten netwerk
- Opvolgen profielbezoekers
- Plaatsen van posts
- Contentagenda
- Effectieve post opstellen
- Beste tijden om te posten
- Do's and don'ts bij posts
- Hashtag management
- Hashtag tool
- 101 content ideeën

(4) bedrijfspagina optimalisatie

Een bedrijfspagina op LinkedIn is een verlengstuk van je persoonlijke profiel én van je website. Bovendien zorgt een LinkedIn bedrijfspagina voor een betere vindbaarheid van jouw bedrijf op LinkedIn én in Google. Geïnteresseerden in jouw bedrijf kunnen het bedrijfsprofiel volgen en medewerkers van jouw bedrijf kunnen zich verbinden met de LinkedIn bedrijfspagina. Wij optimaliseren jouw LinkedIn bedrijfspagina, waardoor jouw bedrijf maximaal vindbaar wordt op LinkedIn. Wij maken een bedrijfspagina aan met een goede beschrijving van jouw bedrijf met je expertises en een relevante coverafbeelding.

(6) Masterclasses

Als aangesloten B2B-Specialist kun je masterclasses geven aan ondernemers en directeuren. De masterclasses worden aangekondigd via LinkedIn en via de centrale (opt-in) e-mail- databases van 365 Business Support. 365 Business Support verzorgt het aan- en afmeldproces. Je bepaalt zelf óf en hoe je masterclasses organiseert. Dit kan zijn fysiek of online (via Teams of Zoom). Zelf bepaal je de grootte van de groep en de inhoud van de masterclass en de prijs. Het is mogelijk om vouchers en promocodes toe te voegen aan het ticketsysteem.

(7) jouw tips onder de aandacht

6 keer per jaar kun je als B2B-specialist een business tip aanleveren. Wij distribueren jouw business tip onder 5.000+ (opt-in) abonnees (ondernemers, directeuren en managers) en plaatsen vervolgens deze business tips ook op onze website. In de tip kun je een link opnemen naar jouw website en/of jouw contactgegevens opnemen om leads te genereren.

Ik heb interesse in het Business Pakket!

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.


Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend.

©365 Business Support©