ZZP | MKB
onafhankelijk marketingadvies

Onafhankelijk

Betaalbaar

Kosteloze intake

MARKETINGADVIES VOOR BETERE BEDRIJFSRESULTATEN
Marketing en reclame zijn onlosmakelijk verbonden met het bedrijfsleven. Of je nu zzp'er bent of opereert in het midden- en kleinbedrijf, als mensen niet bekend zijn met jouw producten, dienst of naam zullen minder klanten de weg naar jouw website, webshop of traditionele winkel weten te vinden. 365 Business Support heeft specialisten die jou helpen met marketingadvies op maat. 


Efficiënt offline marketingadvies
Er bestaat een belangrijk verschil tussen online en offline marketing. Beide vormen van reclame dienen dan ook op een andere manier te worden aangepakt. Onze ervaren specialisten beschikken over de middelen die nodig zijn om jou doeltreffend offline marketingadvies te geven. Zo kan bijvoorbeeld worden gekozen voor een marktonderzoek of advertentiecampagne. 365 Business Support helpt elke onderneming met een professioneel offline marketingmodel.


Marketingadvies voor online promotie
Behalve vakmensen voor offline marketing heeft 365 Business Support ook de expertise in huis om jouw online aanwezigheid te vergroten. Internet en LinkedIn biedt eindeloze mogelijkheden om naamsbekendheid te genereren. Dit loopt uiteen van het verbeteren van de vindbaarheid van uw website tot het opzetten en uitvoeren van een social-mediacampagne. Dankzij een goede online marketingstrategie kan je jouw klantenkring aanzienlijk uitbreiden, zodat jouw website toonaangevend wordt in jouw vakgebied.


365 Business Support: partner voor elk marketingadvies
Bij 365 Business Support vind je als zzp'er of mkb'er altijd een deskundige die voor jou een passende marketingcampagne kan ontwikkelen. Als je bepaalde wensen hebt, stellen onze kennis en ervaring ons in staat om daar direct op in te spelen. Ben je op zoek naar een onafhankelijk loket voor marketingadvies? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze specialisten!


specialistenteam

LEG JOUW VRAAG VOOR AAN
ONS TEAM VAN SPECIALISTEN!

Het intakegesprek (15 minuten) is altijd kosteloos!

Ja, ik ontvang graag 15 minuten kosteloos advies!

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.

365 Business Support
085 – 800 00 77 | info@365business-support.nl | KvK : 60854545 | BTW NL002021371B84