ZZP | MKB
onafhankelijk juridisch advies

Onafhankelijk

Betaalbaar

Kosteloze intake

JURIDISCH ADVIES MET FOCUS OP RESULTAAT 
Wanneer het gaat om het opstellen van contracten, het oplossen van zakelijke geschillen, of het aanvragen van vergunningen, zul je als zzp’er of mkb’er regelmatig behoefte hebben aan juridisch advies. Onze specialisten staan wij paraat om jou op alle rechtelijke gebieden bij te staan en je te helpen om onvoorziene juridische kwesties snel en afdoende af te handelen.


Juridisch advies van de specialisten 365 Business Support 
Als ondernemer loop je altijd een bepaald ondernemersrisico en juridische conflicten vallen daar helaas ook onder. Daarom zetten wij onze specialistische kennis en ervaring graag in om jouw belangen te verdedigen. Wij zijn altijd volledig op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving voor zzp’ers en mkb-ondernemingen.

Vakkundige hulp bij zakelijke problemen
Wij stellen niet alleen samenwerkingscontracten of arbeidsovereenkomsten voor je op, maar ondersteunen je ook met onze professionele rechtsbijstand op de momenten dat je het nodig hebt. Ben je bijvoorbeeld in een conflict verwikkeld met een van je leveranciers of afnemers? In dat geval kun je op ons rekenen om deze ongewenste situatie snel en professioneel op te lossen en verdere escalatie te voorkomen.

365 Business Support voor betaalbaar juridisch advies
Behalve voor juridisch advies kun je bij ons tevens terecht voor zaken op organisatiekundig, marketingtechnisch en financieel vlak. Wil  je direct in contact komen met één van onze specialisten, of ben je gewoon benieuwd wat wij voor jouw onderneming kunnen betekenen? Neem dan snel contact met ons op voor betaalbaar juridisch advies op maat.


specialistenteam

LEG JOUW VRAAG VOOR AAN
ONS TEAM VAN SPECIALISTEN!

Het intakegesprek (15 minuten) is altijd kosteloos!

Ja, ik ontvang graag 15 minuten kosteloos advies!

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.

365 Business Support
085 – 800 00 77 | info@365business-support.nl | KvK : 60854545 | BTW NL002021371B84